Amenajarea locuinței presupune un proces prin care spațiul arhitectural se transformă într-un spațiu intim, unde fiecare persoană se retrage din stresul cotidian și se poate manifesta fără inhibiții.

Psihologii spun că există patru tipuri de personalitate care ne definesc modul de gândire, simțurile și comportamentul. Ulterior, toate acestea se reflectă în stilurile de amenajare alese, reflectând stilul de viață al fiecăruia.

Pe lângă locuința ca întreg, fiecare încăpere a acesteia are un rol foarte important!

Livingul este încăperea reprezentativă pentru fiecare locuință. Acesta este locul unde ne petrecem cel mai mult timpul și, în același timp, este spațiul de socializare cu persoanele care vin în vizită. De aceea, acest spațiu trebuie să fie unul aerisit și relaxant, care să reprezinte cel mai bine personalitatea proprietarilor.

Bucătăria a devenit un spațiu utilizat zilnic. Ea reprezintă locul de întâlnire în fiecare dimineață și de aceea ar trebui să fie un spațiu primitor și relaxant, care să inspire energia necesară pentru inceperea unei zi frumoase.

Baia trebuie să fie reflexia unui spațiu intim perfect pentru relaxare și meditație, iar designul băii e recomandabil să fie o continuare a stilul general ales.

Dormitorul reprezintă spațiul de retragere la sfârșitul unei zile. De asemenea, acesta trebuie să aibă un design relaxant și confortabil, în tonuri neutre, cu texturi și materiale delicate.

 

Acestea sunt doar câteva exemple și sugestii despre ce trebuie ținut cont în amenajarea locuinței.

Pentru că suntem o companie pregătită pentru evoluție, pe lângă sprijinul pe care îl acordăm în încheierea tranzacțiilor de achizionare a locuințelor, vrem să venim în sprijinul clienților noștrii și prin oferirea serviciilor de consultanță și proiectare în designul de interior.

Pentru noi este important ca fiecare client să aibă încredere că experiența și profesionalismul nostru îl vor ajuta în procesul de amenajare a locuinței.

Avem siguranța că te vei convinge de faptul că, a apela la un specialist, poate fi mai rentabil, atât din punct de vedere estetic, cât și financiar.